Over Jos


Ik ben onderwijskundige, ontwikkelaar, adviseur, schrijver en spreker en vanuit deze invalshoeken mateloos geïnteresseerd in de toekomst van het leren en de manier waarop dat nu en in de toekomst vorm krijgt. Ik werk als Onderwijskundige / uitgever bij Uitgeverij Zwijsen in Tilburg. Eerder was ik leerkracht basisonderwijs, onderwijskundig adviseur en ICT-consultant.

Mocht u meer over mij willen weten, kijk dan op mijn profiel op Linkedin.nl. Misschien is het ook een goed idee om een 'connectie' te leggen. Ik ben benieuwd naar uw persoonlijke krabbel, want dan weet ik in ieder geval dat er geen internetrobotje aan het werk is die niet verder komt dan 'Hi, I'd like to add you to my network'. In connecten met robots ben ik niet zo goed.

Een groot deel van de artikelen op deze site zijn ook verschenen in onderwijstijdschriften als JSW en Basisschoolmanagement en op het onderwijsplatform Wij leren. Mijn artikelen op deze site zijn verzameld achter deze link.

Met enige regelmaat schrijf ik ook een Twitterberichtje, dus daar kunnen we elkaar ook tegenkomen. Ze noemen me daar @joscop, dus als iemand u vraagt wat u op de site doet, dan kunt u altijd zeggen dat u mij wilt gaan volgen.

Ook op Google+ ben ik actief, al is het wat meer naar binnen gekeerd. Ik vind het een heerlijk platform om kennis met u te delen en doe dat vooral in de communities en de kenniscollecties aldaar.

Mocht u me nodig hebben, weet me dan te vinden.

Vriendelijke groeten,

Jos.